Over twee weken ben ik jarig en word ik alweer 27 jaar. Wat gaat de tijd super snel zeg! Voor mijn verjaardag vind ik het altijd leuk om een wishlist te maken. Soms vraagt er iemand of ik iets graag wil hebben en dan kan ik op dat moment nergens op komen. Vandaar dat zo’n wishlist hartstikke handig is. Kijk je mee wat er op mijn wensenlijstje staat?

1. Laptop

Uiteraard wordt dit een cadeautje van mezelf aan mezelf. Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe laptop maar heb nog steeds de knoop niet kunnen doorhakken. Mijn huidige HP is toe aan vervanging en ik wil graag een laptop die ik makkelijk overal mee naar toe kan nemen. Een laptop van 12 tot 13 inch is lijkt me perfect maar ik twijfel nog tussen een MacBook en een ChromeBook. Tips voor een goede laptop die fijn in gebruik is zijn meer dan welkom!

2. Reisdagboek

De meeste mensen hebben tegenwoordig een digitale agenda maar ik vind het nog steeds fijn om alles in mijn planner op te schrijven. Daarom denk ik ook dat dit reisdagboek echt iets voor mij zal zijn!

3. Het bucketlist boek voor koppels

Over twee weken word ik niet alleen 27 maar dan zijn Roushan en ik ook precies 8 jaar samen. Hoewel we nog steeds leuke en nieuwe dingen doen samen zijn kunnen we soms wel wat extra ideeën gebruiken. Toen ik dit bucketlist boek voor koppels zag dacht ik meteen die moeten we hebben.

4. Travel Mug

Ik heb een voor zwak inspirerende quotes en al helemaal in combinatie met leuke hebbedingetjes zoals deze Travel Mug.

5. Rieten schoudertas

Deze rieten schoudertas zag ik een paar maanden geleden en leek me leuk voor de zomer. Ik twijfelde nog over welke kleur ik zou nemen en ben het toen helemaal vergeten te kopen. De zomer is inmiddels bijna voorbij maar de tas is gelukkig ook heel leuk voor op reis.

6. Roze wereldbol met gouden details

Wauw! Deze roze wereldbol met gouden details is werkelijk prachtig. Een mooie woonaccessoire voor in mijn interieur en binnenkort voor mijn eigen thuiskantoor.

Dit was mijn wishlist voor mijn 27ste verjaardag. Wat staat er op jouw wensenlijstje?

Wishlist 27ste verjaardag

1 Reactie

  1. Die rieten schoudertas!!! Erg leuk. Ik ben ook bijna jarig (al word ik ietsje ouder dan jij 😉 en ik heb op mijn wishlist een mooie Ray Ban-zonnebril staan met ronde glazen. Erg benieuwd.

Schrijf een reactie

Bewaren