Onlangs werd ik door Fotofabriek benaderd met de vraag of ik een canvas wilde testen. Ik wist meteen welke foto ik wilde laten afdrukken. Natuurlijk mijn mooiste vakantieherinnering! Ik ben héél blij hoe de canvas is geworden. De foto is haarscherp en de kleuren springen echt van het doek af. Wil jij ook jouw mooiste vakantieherinnering op canvas hebben? Dan heb ik goed nieuws voor je. Ik mag namelijk één canvas van hetzelfde formaat weggeven. In deze blog vertel ik je hoe je kans kunt maken.

Ik mocht een canvas van het formaat 30×40 of 40×30 uitkiezen. Een fijne grootte, niet te groot en niet te klein. Het bestellen zelf ging heel makkelijk via de ‘online editor’. Je hoeft dus niets te downloaden op je computer. Ik koos ervoor om één foto op canvas te laten drukken maar je kunt ook een collage maken. Met de online editor kun je je foto eventueel bewerken met filters en/of tekst. Ook geeft deze direct aan of de foto wel voldoende resolutie heeft. Zo weet je in ieder geval zeker dat de foto op canvas scherp uitkomt. Met de digitale preview kun je vervolgens bekijken of je tevreden bent met de canvas.

mooiste vakantieherinnering op canvas.

Ik bestelde de canvas op vrijdag tegen het einde van de middag en dinsdag werd deze al geleverd. Als je voor 12.00 uur ’s middags besteld wordt de canvas nog dezelfde dag verzonden. Echt super snel! Het ophangen van de canvas ging ook heel makkelijk dankzij het gemonteerde ophanghaakje. Ik heb de canvas een mooi plekje gegeven in de woonkamer vlak naast de televisie. Wanneer ik op de bank zit geniet ik iedere keer weer van onze prachtige foto op canvas.

Meedoen is heel simpel

De winactie loopt via Instagram en meedoen is heel simpel.* Dit is wat je moet doen:
1. Volg @reisenergie en @fotofabrieknl
2. Like de foto van de winactie
3. Plaats onder de foto een comment en beschrijf welke fijne vakantieherinnering jij graag op canvas zou willen hebben.
4. Tag twee vriend(inn)en die je ook een mooie canvas gunt.
5. Bonus: Maak extra kans door je reactie ook onder dit artikel achter te laten.

*Voorwaarden deelname winactie
De winactie is een samenwerking met Fotofabriek en staat open voor meerderjarige personen die woonachtig zijn in Nederland en België. Deelname is mogelijk tot en met woensdag 7 augustus. Uit alle reacties zal ik donderdag 8 augustus een winnaar uitkiezen. De winnaar ontvangt van mij een bericht via Instagram en heeft vervolgens 24 uur de tijd om zijn/haar prijs te claimen. Mocht ik geen reactie ontvangen binnen 24 uur dan zal ik een andere winnaar kiezen. Pas nadat er contact is geweest met de winnaar zal ik deze op Instagram bekendmaken.

Update: Deze winactie is gesloten.

2 Reacties

  1. Wat een super gave winactie! Afgelopen zomervakantie ben ik samen met mijn ouders en zus op een grote, luxe cruise vakantie geweest. Dit was echt een geweldige én zeer leuke, mooie ervaring maar helaas ook de laatste vakantie met ons vieren omdat ik en mijn zus op ons zelf gaan wonen. Ik zou het erg leuk vinden om een mooie foto van die vakantie op canvas te hebben zodat ik hem in mijn eigen huisje op kan hangen en zo altijd terug kan kijken

  2. Wat een leuke winactie! Ik vind het moeilijk om een moment te kiezen, we hebben zoveel mooie foto’s en herinneringen. Maar dat komt vast wel goed! Misschien onze vakantie in Sicilië waar we verloofd zijn of onze toekomstige huwelijksreis op Madeira

Schrijf een reactie

Bewaren