Nu onze naaste familie het weet kan ik het eindelijk met jullie delen: Roushan en ik zijn verloofd! Ik kan het zelf eigenlijk nog niet echt geloven en moet er ook nog steeds aan wennen om nu geen vriend en vriendin meer te zijn maar elkaars verloofde. Voor degene die het niet weten. Roushan en ik zijn al 7,5 jaar bij elkaar en we wonen ook al best lang samen. We hebben het wel vaker gehad over trouwen dus ik wist dat het moment ooit zou komen. Ik had alleen geen idee wanneer.

Emotioneel huwelijksaanzoek Taj Mahal

Roushan wist het wel. Hij wist dat hij mij ten huwelijk wilde vragen in het land waar onze roots liggen. En wel op de mooiste plek in India, namelijk bij de Taj Mahal. Hij had van tevoren al een super mooie ring uitgezocht en ook heeft hij mijn vader officieel om mijn hand gevraagd. Echt helemaal zoals het hoort. Zo lief!

Wij zijn verloofd in de Taj Mahal.

We bezochten de Taj Mahal vroeg in de ochtend. We vroegen iemand om een foto van ons te maken en toen ging Roushan opeens op één knie en volgde het meest fantastische aanzoek! Ik had eerst niet door wat er gebeurde maar toen ik het eenmaal besefte begon ik vrijwel meteen te huilen. Ik voelde me op dat moment zo speciaal en kon niet geloven dat Roushan dit voor me had geregeld. Ook vond ik het echt stoer dat hij dit durfde in het bijzijn van zoveel mensen. Ik zag het huwelijksaanzoek totaal niet aankomen en juist daarom was het moment extra bijzonder!

Verloving in de Taj Mahal India.

Ook leuk was dat iedereen die het huwelijksaanzoek had gezien ons daarna kwam feliciteren. En de vrouw die wij hadden gevraagd om een foto van ons te maken, is tijdens het aanzoek gewoon door blijven schieten. Super leuk om de foto’s terug te zien en zo hebben we voor altijd een blijvende herinnering van onze verloving.Wij zijn verloofd!

 

2 Reacties

    • Dank je wel Natasja. Het was echt een bijzonder moment en een dag om nooit te vergeten. Bali is ook een super romantische plek voor een huwelijksaanzoek!

Schrijf een reactie

Bewaren