Zandvoort aan Zee barst van de gezellige strandpaviljoens, maar Ubuntu Beach is als je het mij vraagt toch wel de leukste! Bij deze hippe strandtent geniet je van een sfeervol ontbijtje, lunch of diner op het strand. Niet zo’n grote trek? Probeer dan een van de zomerse cocktails!

Cocktails en kipsnacks bij Ubuntu Beach

Ongedwongen sfeer

Bij Ubuntu Beach is het net alsof je op even op vakantie bent. De bohemian touch doet denken aan Ibiza en Bali. Net als de ongedwongen sfeer en de relaxte muziek op de achtergrond. De naam Ubuntu komt uit het Afrikaans. Het is een Afrikaanse filosofie en betekent ‘Ik ben omdat wij zijn’. Het komt erop neer dat we ondanks onze verschillen allemaal verbonden zijn en elkaar accepteren zoals we zijn. Ik kan me helemaal vinden in deze gedachte!

Hamburger, friet en kipsaté

Menukaart

Bij Ubuntu Beach kun je iedere dag vanaf 9.00 uur terecht voor een goed ontbijtje. Smoothie bowls, croissantjes, pannenkoeken.. you name it! Tussen het zonnebaden door geniet je bij de strandtent van een frisse salade, soepje of een goedgevulde sandwich.

Strandtent Ubuntu Beach

Balinese kipsaté

De dinerkaart bestaat uit een verzameling van Aziatische gerechten. Denk aan sushi, curry’s en kipspiesjes. Daarnaast staan er ook typische strandtent-gerechten op het menu. De prijs van een hoofdgerecht ligt tussen de €15 en €22.

Cocktails en kipsnacks bij Ubuntu Beach

Drankje doen

Al gegeten of niet zo’n grote trek? Ubuntu Beach is ook een gezellige hotspot om een drankje te doen. Ze hebben een uitgebreide drankenkaart en de cocktails zijn heerlijk verfrissend. Ik vond de ‘Back to Bali’-cocktail verassend lekker smaken. Net als mijn favoriet: de Pornstar Martini! Bij een drankje hoort ook een hapje. Je hebt een ruime keuze aan hartige bites. Van bitterballen tot oesters en van loempia’s tot uitgebreide borrelplanken.

Ubuntu Beach binnengedeelte

Uitzicht op het strand

Op een zomerse dag is het heerlijk vertoeven op het terras van Ubuntu Beach. Door de grote ramen geniet je ook bij slecht weer van het uitzicht op zee. En lijkt het net alsof je alsnog op het strand zit. Reserveer gauw een plekje bij deze gezellige beach club.

Strandtent Zandvoort aan Zee

Uitgebreid hotelontbijt op de kamer in Hotel Paradis

Overnachten in Zandvoort aan Zee

Wil je een nachtje blijven slapen in Zandvoort aan Zee? Op vijf minuten lopen van het strand ligt een fijn boetiekhotelletje genaamd Hotel Paradis. Ik schreef een uitgebreide review over Hotel Paradis én ik heb een leuke kortingscode voor je. Snel kijken dus!

Wat is jouw favoriete strandtent?

Strandtent Ubuntu Beach in Zandvoort aan Zee

1 Reactie

  1. Ziet er leuk, lekker en gezellig uit, dat strandtentje aan de Zee van Zandvoort
    Ben jaren geleden, een keer naar een leuk strandtentje geweest op Scheveningen met mijn vader. Weet alleen de naam daarvan even niet meer.

Schrijf een reactie

Bewaren