Wil jij even weg van de dagelijkse drukte? En heb je altijd al in een Tiny House willen slapen? TinyParks de Reeënwissel in Hoogersmilde biedt de ultieme Tiny House beleving. Ideaal voor een mini-vakantie in eigen land!

TinyParks Hoogersmilde

keukenbenodigdheden

Stel je eens voor. Je wordt wakker. Midden in het bos. Met het gefluit van de vogels. Er staat een vers ontbijtje voor je klaar. Met een voldaan gevoel spring je vervolgens onder je eigen douche. Je bent klaar voor de dag en gaat eropuit. Of niet. Niks moet, alles mag. In de middag schuif je aan in de TinyParks huiskamer. Hier ontmoet je andere TinyParks bewoners bij het kampvuur. En geniet je samen van een TinyParks Family Diner. Na een paar cocktails en een potje jeu des boules val je ’s avonds in diepe slaap onder de sterrenhemel. Met een beetje geluk klinkt het zachte getik van de regen op de achtergrond. Zie je het al voor je?

Relaxen in een Tiny House

Ontbijt Tiny House

Glamping in een Tiny House

Vertoeven in het bos, maar wel met alle gemakken van thuis. Dát is slapen in een van de zestien Tiny Houses bij TinyParks de Reeënwissel. Bij TinyParks de Reeënwissel overnacht je in een Tiny House midden in de natuur, zonder in te leveren op luxe en comfort. Dit trendy fenomeen wordt ook wel glamping genoemd.

TinyParks de Reeënwissel

Luxe Tiny House in Drenthe

Praktisch, maar vooral sfeervol

De Tiny Houses zijn sfeervol ingericht en bieden alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf: een zithoek, eetgedeelte, keuken, badkamer, toilet, vier slaapplekken en een veranda. En dat alles op slechts 20 vierkante meter! Bovendien zijn alle huisjes voorzien van airconditioning en vloerverwarming. Fantastisch om al die innovatieve, ruimtebesparende woonoplossingen zo bij elkaar te zien!

Diner Tiny House

douche Tiny House

TinyParks de Reeënwissel - slapen onder een sterrendak

Slapen onder de sterrenhemel

De Tiny Houses bij TinyParks de Reeënwissel zijn geschikt voor vier personen. Beneden vind je een tweepersoonsbed ‘verstopt’ onder de zithoek. Maar voor een echt bijzondere ervaring slaap je natuurlijk boven in de vide met sterrendak!

Sfeervolle Tiny House in TinyParks de Reeënwissel

Bos

TinyParks huiskamer

TinyParks huiskamer

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag worden er TinyParks Family Diners georganiseerd in de openlucht huiskamer. Voor alle gasten wordt er dan een barbecue- of pizza avond verzorgd, gezellig met z’n allen bij de haard. Heb je specifieke dieetwensen? Geef het door tijdens het boeken, dan probeert de vriendelijke chef er zoveel mogelijk rekening mee te houden.

verse vegetarische pizza

Tiny House experience

Boeken bij TinyParks de Reeënwissel

Ben jij er ook aan toe om de drukte van de stad tijdelijk te verruilen voor de rust in de natuur? Boek dan gauw jouw verblijf bij TinyParks de Reeënwissel. De Tiny Houses bevinden zich op het terrein van Camping de Reeënwissel, direct gelegen aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Bij je boeking is het ontbijt en één TinyParks Family Diner inbegrepen. Je kunt je auto gratis en veilig parkeren op een steenworp afstand van de Tiny Houses.

Wanneer ga jij logeren in een Tiny House bij TinyParks de Reeënwissel?

Glamping in een luxe Tiny House in Drenthe

2 Reacties

  1. Hai Sherana,

    Leuk en gezellig! Wat een bijzondere ervaring en met zoveel luxe en comfort.
    Uniek om zo onder de sterrenhemel te slapen.

Schrijf een reactie

3 + 15 =

Bewaren