Hello 2020! 2019 was een mooi jaar voor mij, zowel zakelijk als privé. Zo werd ik begin dit jaar ten huwelijk gevraagd, maakte ik mijn eerste persreis en switchte ik van baan. Daarnaast was 2019 een prachtig reisjaar en in deze blog blik ik hierop terug.

Terugblik reisjaar 2019

India – Maart 2019

Het maken van een rondreis door India was iets wat ik al heel lang wilde doen. Eigenlijk al sinds ik een klein meisje was. Mijn ouders zijn geboren in Suriname maar oorspronkelijk komen we uit India. Ik ben daarom altijd benieuwd geweest naar het land waar mijn roots liggen. Afgelopen maart was het zo ver en maakte ik een rondreis van 2,5 week door India. Ik had van tevoren een route uitgestippeld langs de bekende plekken. Als ik India in 1 woord zou moeten samenvatten, zou ik het beschrijven als: intens. Ik had verwacht dat ik een sterke connectie met het land zou voelen maar dit was jammer genoeg niet het geval. Dat neemt niet weg dat het geen onvergetelijke reis was. Ik heb kennisgemaakt met het land waar ik vandaan kom, heb bijzondere dingen gezien en ben weer een ervaring rijker.

Sint Stefanus basiliek in Boedapest

Boedapest – April 2019

Een maand na mijn rondreis door India maakte ik een stedentrip naar Boedapest. Boedapest heeft mij echt positief verrast. De stad is modern en bijna alles is lopend te doen. De stad heeft een aantal mooie bezienswaardigheden, unieke ruïne bars en niet te vergeten de populaire badhuizen. Al met al een heerlijke stad voor een lang weekend weg.

Gezelligheid weekend Berlijn.

Berlijn – Mei 2019

In mei stond er een stedentrip naar het bruisende Berlijn op de planning. Voor het eerst in jaren een lang weekend weg met de auto en mijn broertje ging gezellig met ons mee. We huurden een fiets, bezochten een rooftop bar en verdiepten ons in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Het volledige verslag van onze mini-vakantie lees je hier.

Uitzichtpunt Samos voor het eerst op persreis.

Samos – September 2019

Toen ik net een half jaar bezig was met reisbloggen werd ik benaderd voor mijn eerste persreis. Ik had nooit durven dromen dat ik zo snel al een persreis zou mogen maken. Ondanks dat alles goed georganiseerd was verliep de persreis niet helemaal zoals gepland. Gelukkig maakte dat de reis zeker niet minder leuk. Wil je meer lezen over mijn eerste persreis? Klik hier voor het uitgebreide verslag.

Kokosnoot ijs mango

Thailand – Oktober 2019

Het idee om te gaan rondreizen door Thailand is vrij spontaan ontstaan. Met weinig verwachtingen heb ik me laten verassen. En dat is gelukt. Thailand is een geweldig land.  De mensen, de natuur, de tempels, het eten. Ik heb genoten van ieder moment en veel nieuwe ervaringen opgedaan. Een dagje meelopen in een opvangcentrum voor olifanten was zonder twijfel de highlight van de reis.

Vuurwerkshow Atlantis Dubai terugblik reisjaar 2019

Dubai – December 2019

Dit jaar vierde ik de feestdagen in het buitenland, namelijk in Dubai. Dubai staat er om bekend over de top te zijn en ook met Oud & Nieuw was dit niet anders. Om het nieuwe jaar feestelijk in te luiden reserveerde ik een tafel met uitzicht op de vuurwerkshow bij het Atlantis The Palm hotel. We hebben de hele avond genoten van lekker eten, cocktails en shisha. Als klap op de vuurpijl sloten we 2019 af met de meest indrukwekkende vuurwerkshow die we ooit gezien hebben.

2019 was een prachtig reisjaar. Op naar een nieuw jaar met nog meer mooie reizen, geluk en succes!

Terugblik op mijn reisjaar 2019

Schrijf een reactie

Bewaren