De laatste keer dat ik echt kerstvakantie had is alweer zeven jaar geleden. Toen studeerde ik nog en daarna heb ik eigenlijk altijd gewerkt. Dit jaar heb ik wel vrij genomen en vandaag was mijn laatste werkdag voor de kerstvakantie. Ik heb er hartstikke veel zin in en daarom leek het me leuk om mijn plannen voor de kerstvakantie te delen op mijn blog.

A Very Funny Christmas van Roue Verveer

Zaterdagavond ga ik naar de kerstshow van Roué Verveer: A Very Funny Christmas. Ik ben nooit eerder naar een show van Roué Verveer geweest maar ik weet wel dat hij heel grappig is. Roué is niet de enige die zal optreden die avond, hij heeft ook gastartiesten uitgenodigd. Verder weet ik niet precies wat ik van de kerstshow kan verwachten maar het belooft in ieder geval een gezellige avond te worden. Mocht je ook nog een kaartje willen scoren voor Roué’s Very Funny Christmas. De laatste kaarten zijn hier te koop.

All You Need Is Love Kerstspecial

De een houdt ervan, de ander heeft er een absolute hekel aan. De All You Need Is Love Kerstspecial. Ik houd er wel van om te zien op welke manieren Robert ten Brink geliefden een bijzondere Kerst bezorgt. Ook dit jaar zit ik op kerstavond weer stipt om 20.30 uur klaar voor de All You Need Is Love Kerstspecial.

De feestdagen vieren in Dubai

Behalve dat ik op kerstavond All You Need Is Love ga kijken, ben ik waarschijnlijk ook nog bezig met het inpakken van de laatste spullen. Op eerste Kerstdag vlieg ik namelijk naar Dubai. Ik kijk hier al zolang naar uit en heb super veel zin in! Het is alweer drie jaar geleden toen ik voor laatst in Dubai was en er is intussen veel bijgebouwd. Ik heb al een aardig lijstje met wat ik wil doen en zien. Behalve Kerst vier ik dit jaar ook Oud & Nieuw in Dubai. Ik ben er nog niet over uit wat de beste plek in Dubai is om Oud & Nieuw te vieren dus tips zijn van harte welkom!

Verder ben ik deze kerstvakantie van plan om lekker veel kerstfilms te kijken, tijd door te brengen met familie en misschien pak ik ook nog wel een kerstmarktje mee. Na mijn vakantie in Dubai heb ik nog een halve week voor ik aan het werk moet. Deze dagen wil ik ook echt gebruiken om te relaxen zodat ik het nieuwe jaar uitgerust kan beginnen.

Wat zijn jouw plannen voor de kerstvakantie?Mijn plannen voor de kerstvakantie

16 Reacties

  1. Dit jaar moeten we allemaal werken, maar ik was All you need is love helemaal vergeten. Recorder geprogrammeerd :-).

  2. Aangezien S. moet werken ga ik de vrije dagen die ik heb lekker besteden aan zaken waar ik tot nu toe nog niet aan ben toegekomen. Ligt nog hele stapel tijdschriften/boeken etc te wachten, en wil nog paar lekkere tochten maken

  3. Ah, Kerstfilms kijken! Dat maakt het voor mij ook pas echt Kerst. Gezellig in de zetel met een dekentje, een theetje en wegzwijmelen bij de Kerstfilms. En dan wat theelichtjes die erbij flakkeren. De beste manier om te ontspannen en in de sfeer te komen.

    • Heerlijk! Ik kan daar ook echt zo van genieten. Een betere manier om in de kerststemming te komen is er niet. Ik wens je alvast hele fijne feestdagen toe, Loes!

  4. Een leuk vooruitzicht om met de feestdagen in Dubai te zijn! Ik zou dolgraag een keer naar het buitenland willen met de feestdagen maar dat is vanwege ons werk wat lastiger. Toevallig ben ik nu wel een paar dagen achter elkaar vrij, maar mijn vriend zit met een eigen zaak waardoor het wat lastiger is. Geniet in ieder geval lekker van je kerstvakantie!

  5. Wat een heerlijke blog met leuke vooruitzichten zeg! Roué Verveer is zo grappig. Vooral als ‘ie het over z’n kinderen of vrouw heeft hahaha! Wow, naar Dubai, heel gaaf. Have fun! Ik wens je hele mooie reizen toe in 2020 xxx

  6. veel plezier met kijken!! wij gaan gewoon lekker genieten van zijn vieren in de kerstvakantie, hier altijd druk met werk en kids dus nu lekker zen modus on

Schrijf een reactie

Bewaren