DISCLAIMER

Sherana Nohar, hierna te noemen Reisenergie.nl, verleent je hierbij toegang tot de website https://www.reisenergie.nl. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website Reisenergie.nl. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Beperkte aansprakelijkheid

Reisenergie.nl doet er alles aan om de website actueel te houden en te voorzien van de juiste informatie. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Reisenergie.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Daarnaast behoudt Reisenergie.nl zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen, zonder voorafgaande mededeling.  Aan de inhoud van Reisenergie.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten

Alle teksten en afbeeldingen van Reisenergie.nl zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten.  Alle publicaties zijn ter informatie en vermaak welke strikt zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Reisenergie.nl. In sommige gevallen maakt Reisenergie.nl gebruik van rechtenvrije afbeeldingen en embedded content.

Hyperlinks

Reisenergie.nl bevat hyperlinks naar websites van derden. Reisenergie.nl heeft geen invloed op de websites van derden en is ook niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Daarnaast aanvaardt Reisenergie.nl geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Affiliate links

Reisenergie.nl is aangesloten bij verschillende affiliate programma’s en maakt gebruik van affiliate links. Een affiliate link is een speciale link vanaf Reisenergie.nl naar de website van een adverteerder. Wanneer er via een affiliate link wordt overgegaan tot een aankoop, ontvangt Reisenergie.nl hiervoor een kleine vergoeding van de adverteerder. De koper betaalt hier geen cent extra voor. De commissie wordt volledig betaald door de adverteerder en is een beloning aan Reisenergie.nl voor het doorsturen van bezoekers naar zijn website. De websites waarnaar wordt gelinkt worden met zorg geselecteerd en Reisenergie.nl linkt alleen naar websites waar zij achterstaat. Als een artikel affiliate links bevat, wordt dit onderaan het artikel vermeld. De inkomsten die voortvloeien uit affiliate marketing worden gebruikt om de doorlopende kosten van de website Reisenergie.nl te dekken.

Gedragsregels

Reisenergie.nl vindt het leuk als je een reactie achterlaat onder een artikel. Is je reactie echter ongepast? Dan behoudt Reisenergie.nl zich het recht deze te verwijderen. Onder ongepaste reacties verstaat Reisenergie.nl onder andere spam, ongepast taalgebruik, racistische opmerkingen en content die in strijd is met de wet. Je kunt een link naar je eigen website toevoegen in het daarvoor bestemde veld. Alle overige links die niet relevant zijn voor jouw reactie zullen worden verwijderd.

Bewaren