Overweeg je al langere tijd om een travel tattoo te laten zetten? Of het nu is om een bijzondere reis af te sluiten of omdat het een speciale betekenis voor je heeft? Misschien vind je tatoeages gewoon heel mooi en wil je graag een blijvende herinnering dat symbool staat voor hetgeen waar je zo van houdt. Wat de reden ook mag zijn, je tattoo draag je voor altijd met je mee dus kies deze zorgvuldig. Om je een handje te helpen ging ik op Pinterest op zoek naar de trends op het gebied van travel tattoos. In deze blog zet ik de belangrijkste trends op een rij met inspiratie voor de coolste reis tatoeages.

Trend #1 – Dieren

Tattoos van dieren staan vaak symbool voor een geweldige reiservaring. Een tatoeage van een olifant herinnert je wellicht aan een bijzondere reis door India of misschien wel aan die fantastische safari in Zuid Afrika. Bij schildpadden en flamingo tattoos denk je al gauw terug aan een snorkelvakantie op de Caribiën terwijl tattoos van vogels je opnieuw het gevoel van ultieme vrijheid geven dat reizen met zich meebrengt.

Trend #2 Wereldkaart

Oké heel origineel is het niet but who cares?! Een wereldkaart op je rug, pols, voet of ergens anders op je lichaam staat altijd mooi.

Trend #3 Inspirerende quote

Inspirerende quotes. Ik houd ervan. Ze geven mij energie en dragen bij aan een positief leven. Ik schreef onlangs een blog over mijn favoriete reis quotes die tevens heel geschikt zijn als travel tattoo.

Trend #4 – Vinger tattoo

Een kleine tatoeage aan de zijkant van je vinger is ideaal voor als je op zoek bent naar een travel tattoo die niet té veel opvalt.

Trend #5 Kompas

Kompas tatoeages zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Ze komen voor in alle soorten en maten en worden voornamelijk op de armen getatoeëerd.

Trend #6 Skyline

Een trend die je ook steeds vaker voorbij ziet komen is de skyline tatoeage. Hierbij tatoeëren mensen de skyline van hun favoriete stad of steden op hun lichaam.

Trend #7 Natuur

Op vakantie brengen we veel tijd door in de natuur. Aan zee, in de bergen of in het bos. Ook dit soort tatoeages kom je steeds meer tegen maar lang nog niet zo vaak als de eerder genoemde travel tattoos.

Dit waren de trends op het gebied van reis tatoeages met de coolste travel tattoos. Nog meer inspiratie nodig? Volg dan mijn ‘Travel Tattoos’ bord op Pinterest waar je nog veel meer voorbeelden van travel tatoeages kunt vinden.

3 Reacties

  1. Wat leuk! Ik zit ben echt al járen aan het overwegen om een tattoo te laten zetten. Had eigenlijk net besloten om het toch niet te doen, maar nu breng je me toch weer aan het twijfelen Heel inspirerend!

    • Hi Corrine, wat toevallig dat je er ook al een tijdje aan zit te denken. Ik zou graag een kleine tattoo willen hebben maar wat het precies wordt weet ik nog niet. Fijn dat ik je met deze post heb kunnen inspireren maar wel pas doen als je er 100% zeker van bent 😉

  2. Mooi plaatjes! Sommige momenten wil ik een umalone op mijn enkel hebben, het volgende moment komt het er niet van. Met andere woorden: ik heb geen tattoo’s 😉

Schrijf een reactie

twintig − 17 =