Als fan van Buddy Valastro en zijn programma op TLC ben ik altijd benieuwd geweest naar hoe zijn creaties zouden smaken. Toen ik op Times Square per toeval een Carlo’s Bakery tegenkwam kon ik daarom mijn geluk niet op! Ik proefde de regenboog laagjestaart, de chocolade fudgetaart en Buddy’s wereldberoemde cannoli. Ga je binnenkort naar New York en ben je benieuwd of de taarten en cannoli van de enige echte Cake Boss de moeite waard zijn? In deze blog lees je mijn eerlijke mening.

Schaal cannoli's Carlo's Bakery Times Square.Holy cannoli

Ik bezocht Carlo’s Bakery shop op Times Square samen met mijn partner op een doordeweekse zomerdag in juni. Rond een uurtje of 14.00 uur. Zodra je Carlo’s Bakery binnen stapt kijk je letterlijk je ogen uit. Taarten, koekjes, cupcakes, donuts, gebakjes.. allemaal volgens de recepten van Buddy’s Valastro! Het was niet druk in de shop waardoor we gelukkig vrij snel aan de beurt waren. We kozen allebei voor een stuk taart en besloten een cannoli te delen. De rekening: $21,85. Holy cannoli! This food better be freaking delicious!

Schaal cupcakes

Hoge verwachtingen

Eigenlijk is het natuurlijk nooit goed om hoge verwachtingen te hebben. Maar van iemand met de bijnaam ‘Cake Boss’ die bovendien een eigen tv-show heeft is het logisch dat je iets hogere verwachtingen hebt. De lekkernijen zien er in ieder geval uit om op te eten dus nu rest alleen nog de grote vraag: Smaakt het ook net zo lekker als dat het eruit ziet?

Als eerst proefde we de cannoli. De smaak was op zich oké maar zeker niet de beste cannoli die ik ooit geproefd heb. De stukken taart zijn best aan de grote kant. Eigenlijk net iets te groot voor één persoon. Van de regenboog laagjestaart verwachte ik dat het lekker smeuïg zou zijn maar helaas was de cake droog en veel te zoet. De chocolade fudgetaart was daarentegen wel smeuïg. Wel machtig maar heel lekker!

Stuk egenboog taart

De moeite waard?

Het is zeker leuk om langs de shop te lopen en een paar foto’s te maken. Ook is de ervaring om iets uit Carlo’s Bakery te proeven natuurlijk heel gaaf als je fan bent van de show. Ben je geen fan van de show, dan zou ik je aanraden om ergens anders een stuk taart te gaan eten.

Kijk jij naar de tv-show Cake Boss? En ben je ook zo benieuwd hoe Buddy’s creaties smaken?

Review Carlo's Bakery Times Square.

12 Reacties

 1. Jaa, dat vind ik een superleuke show! Vooral als hij noodlijdende bakkerijen gaat helpen. Dus wat een teleurstelling zeg dat het daar helemaal niet zo lekker is. Hij zou zijn eigen gebak eens moeten proeven….

  • Hi Nicole,

   Die is inderdaad leuk. Of wanneer ze van die onmogelijke taarten gaan maken. Ik heb een aflevering gezien dat Buddy en zijn team een levensechte Betty White in de vorm van een taart maakten. Super gaaf! Jammer inderdaad dat zijn taarten in de shop tegenvielen.

   Groetjes,
   Sherana

 2. Ik was afgelopen september in Amerika en had het idee dat alles meer gezoet is dan in Nederland, zelfs brood. New York blijft een geweldige stad, zou best nog een keer terug willen.

  • Hi Alexandra,

   Dat idee had ik nou ook! Maar dat neemt niet weg dat New York een ge-wel-dige stad is hoor. Ik zou er best kunnen wonen denk ik.

   Groetjes,
   Sherana

 3. Geweldig dat je naar binnen bent geweest. Leuke review! Die producten worden nu echt voor de massa gemaakt, dus de liefde proef je er nu niet in terug denk ik.

  • Bedankt voor het compliment Manon! En wat jij zegt klopt helemaal. Het is jammer genoeg massaproductie en vooral gericht op toeristen. Daardoor proef je het geheime ‘ingrediënt’ liefde haast niet terug en dat is jammer!

 4. Ik ben ook fan van de Cake Boss. Ik kan mij wel voorstellen dat de realiteit tegen valt. Lijkt mij toch gaaf om gezien te hebben.

 5. Leuk om te lezen. Ik ben er ook geweest en vond de cannoli en lobster tail best lekker. Het is inderdaad duur allemaal. Heb je Magnolia Bakery al eens bezocht en daar de banana pudding gekocht? Die is echt zo lekker. Nu wil ik weer terug 😀

  • Hoi hoi Bianca,

   Fijn dat jij wel hebt kunnen genieten van je cannoli. Misschien had ik gewoon een verkeerde dag uitgekozen. De meningen over Carlo’s Bakery lopen in ieder geval heel erg uiteen. De één is er heel enthousiast over terwijl de ander het niet echt bijzonder vond. Smaken verschillen nu eenmaal.

   Magnolia Bakery heb ik niet bezocht en dat vind ik jammer. Jij bent namelijk al de derde van wie ik hoor dat het echt een aanrader is. Het staat in ieder geval op mijn lijstje voor de volgende keer NYC.

   Groetjes,
   Sherana

Schrijf een reactie

Bewaren