Jonge vrouw in Bloesempark Amsterdamse Bos

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn reisblog. Welkom! Mijn naam is Sherana en ik ben de oprichtster, blogger en fotografe achter Reisenergie. Ik ben Hindoestaanse, twenty something en woon samen met mijn lieve man in Rotterdam. Naast dat ik graag blogs schrijf, ben ik in het dagelijks leven werkzaam als communicatieadviseur bij een grote gemeente.

Nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Reizen maakt mij gelukkig en het liefst praat ik er dan ook de hele dag over. Daarnaast heb ik een passie voor schrijven én lekker eten! Ik ben dol op koken, behalve op vakantie. Dan schuif ik veel liever aan bij de locals in authentieke eettentjes. Het was een combinatie van mijn liefde voor reizen, eten en schrijven die mij er eind 2018 toe hebben gezet om mijn eigen reisblog te beginnen.

Jonge vrouw aan het hiken in Oostenrijk

Over Reisenergie

Op Reisenergie deel ik handige tips en reisverhalen met een persoonlijk tintje, zodat jij alles uit je volgende reis kunt halen. Van hippe food hotspots tot must-do excursies en van toffe slaapplekken tot de meest bijzondere bezienswaardigheden. De wereld barst van de bijzondere plekken en er valt zoveel te ontdekken. Dus stap uit je comfortzone en haal alles eruit wat erin zit. Je leeft tenslotte maar één keer dus maak er wat moois van! In mijn omgeving kijken mensen er vaak van op dat ik regelmatig op vakantie ga. ‘Heb jij zoveel geld dan?!’ krijg ik dan te horen. Met Reisenergie wil ik laten zien dat je absoluut geen jackpot hoeft te winnen om mooie reizen te kunnen maken.

Volg mij op Facebook & Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe blogs, foto’s en video’s.

Olifant geeft vrouw een kus in Thailand.

Bewaren