Een paspoorthoesje is stijlvol, praktisch en het houdt je paspoort netjes. Het beschermt je belangrijkste reisdocument tegen scheuren en vouwen zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Daarnaast geeft het een persoonlijke touch en ziet het er gewoon veel leuker uit. Paspoorthoesjes heb je tegenwoordig in allerlei kleuren, designs en varianten. Ik ging op zoek naar de leukste paspoorthoesjes van dit moment en in deze blog zet ik ze voor je op een rijtje.

Paspoorthoesje / paspoorthouder | VayCay | Roze | Glitters | Yfyjewels

1. Paspoorthoes VACAY

Dit roze paspoorthoesje met glitters en de tekst VACAY brengt je direct in de vakantiestemming. Behalve je paspoort kun je er ook je belangrijkste passen in kwijt.

Paspoorthoesje / paspoorthouder | Tijgerprint | Yfyjewels

2. Paspoorthoes panterprint

Who doesn’t love a good old leopard print?! Met dit panterprint paspoorthoesje stap je zelfverzekerd op het vliegtuig.

paspoorthoes enjoy the ride

3. Paspoorthoes ‘Enjoy the Ride’

Deze zwarte paspoorthoes met krokodillenprint heeft een luxe en stijlvolle uitstraling. Ook de binnenkant ziet er chique uit en biedt ruimte voor drie pasjes.

4. Paspoorthoes Koninkrijk der Nederlanden

Heb je je ook weleens afgevraagd waarom ons paspoort niet oranje is? Met dit opvallende oranje paspoorthoesje verdwijnt je paspoort nooit meer in je tas en laat je met trots zien waar je vandaan komt.

ReizenReizen

'Travel is the only thing you buy that makes you rich' - Paspoorthoes - Paspoorthouder - Paspoort Protector - Beschermhoes - Cover - Mapje - Canvas / Leer - Bescherming van je paspoort - Voor Op Reis / Reizen / Vakantie

5. Paspoorthoes met Reisquote

“Travel is the only thing you buy that makes you richer.” Een prachtige reisquote waar ik het helemaal mee eens ben. Deze stoere paspoorthoes heeft ruimte voor je paspoort, instapkaart, een aantal passen en eventueel wat geld.

Paspoort Hoes - Paspoort Houder - Paspoort hoesje

6. Paspoorthoes Wereldkaart

Deze paspoorthoes met wereldkaart is ideaal voor iemand die de hele wereld rondreist. De extra elastiek zorgt ervoor dat je paspoort netjes in de houder blijft zitten.

World Citizen - Paspoorthoes - Paspoorthouder - Paspoort Protector - Beschermhoes - Cover - Mapje - Canvas / Leer - Bescherming van je paspoort - Voor Op Reis / Reizen / Vakantie

7. Paspoort World Citizen

Nog een echte must-have voor wereldreizigers is de World Citizen paspoorthoes. Door de stoere look is deze ook heel geschikt voor mannen.

SUITSUIT Fabulous Fifties Paspoorthoes - Luminous Mint

8. Paspoorthoesjes SUITSUIT

Hoe leuk is deze paspoorthoes uit de Fabulous Fifties collectie van SUITSUIT?! Simpel maar tegelijkertijd zó stijlvol. De paspoorthoes komt in verschillende kleuren en heeft meerdere vakjes voor al je belangrijke documenten.

Paspoort Cover Marmer Roze Paspoorthoes Paspoorthouder Paspoort Hoesje Mapje

9. Paspoorthoes Marmer Roze

Met dit marmeren roze paspoorthoesje reis je geheel in stijl naar je volgende vakantiebestemming.

Setje paspoorthouders | Paspoorthouders voor his en hers | Orginele paspoorthouders.

10. Set paspoorthoesjes HIS en HERS

Pak jij altijd per ongeluk de paspoort van je partner? Met deze HIS en HERS paspoorthoezen is dat voortaan verleden tijd.

Welk van deze paspoorthoesjes vind jij het leukst?

De leukste paspoorthoesjes van dit moment.*Dit artikel bevat affiliate links.

Schrijf een reactie

Bewaren