Wist je dat je met de Thalys heel voordelig naar Parijs kunt reizen? Voor slechts €35 boek je namelijk al een treinticket naar station Gare du Nord. Maar, het reizen met de Thalys heeft nog meer voordelen. In deze blog geef ik 10 redenen waarom het zo fijn is om met de Thalys te reizen.

1. Last minute instappen

In de Thalys kun je tot twee minuten voor vertrek nog instappen. Zorg wel dat je ongeveer 20 minuten van te voren alvast aanwezig bent op het station.

2. Gratis Wi-Fi

Aan boord van de Thalys is er gratis Wi-Fi beschikbaar zodat je tijdens je reis zorgeloos kunt internetten.

3. Individuele stopcontacten

Batterij leeg? Geen probleem. Dankzij de individuele stopcontacten in de trein laad je gemakkelijk je elektronische apparaten weer op.

Reizen met de Thalys Station Gare du Nord.

4. Aankomst op station Gare du Nord

Vanaf station Gare du Nord reis je vervolgens gemakkelijk verder naar hartje Parijs.

5. Mobiele ticket

Voor het reizen met de Thalys hoef je je ticket niet uit te printen. Je moet wel tijdens het reserveren al kiezen voor de gratis optie ‘Mobile Ticket’. Je ontvangt dan per e-mail de mobiele ticket die de conducteur eenvoudig vanaf je smartphone kan scannen.

6. Geen gewichtslimiet bagage

Als je met de Thalys reist mag je per persoon twee stuks bagage van 75 x 53 x 30 cm meenemen en daarnaast ook nog een stuk handbagage. Er is geen gewichtslimiet zolang je je bagage maar zelf kunt dragen.

Zachte comfortabele stoelen Thalys.

7. Comfortabele stoelen met royale beenruimte

De stoelen in de Thalys zijn ruim en met voldoende beenruimte. Bovendien zijn de stoelen bekleed met een heerlijk zachte stof waardoor ze ook heel comfortabel zitten.

8. Eten en drinken

In de Thalys is eigen consumptie toegestaan maar voor een hapje en drankje kun je ook terecht in de Thalys Welcome Bar.

9. Super snel

Reizen met de Thalys is super snel. In 2,5 uur reis je al van Rotterdam naar station Gare du Nord.

10. Goede prijs

Last but not least. Een ritje met de Thalys is ook nog eens heel voordelig. En hoe eerder je boekt, hoe beter de prijs. Boeken kan al vanaf vier maanden voor vertrek.

Wanneer reis jij met de Thalys naar Parijs?

Reizen met de Thalys Station Gare du Nord.

1 Reactie

  1. De Thalys naar Parijs is inderdaad geweldig. Denk niet dat er een ander vervoersmiddel is dat aan het reisgemak, de prijs en het comfort kan tippen. Treinreizen is op zichzelf al ontspannen, maar in combinatie met het barrijtuig heb je eigenlijk alles wat je nodig hebt.

    Verder kan je onderweg de benen strekken. Heb je voldoende bagageruimte en ben je eigenlijk al in Parijs voor je het weet. Daarbij is het nog duurzaam ook!

Schrijf een reactie

Bewaren